teisipäev, 2. oktoober 2007

Kas majanduslangus tõesti tuleb?


Viimasel ajal hoiab kõigi meeli üleval teade, et kohe-kohe hakkab Eesti inimesi kollitama suur majanduslangus. Välisinvestorid kolivad ära, kinnisvaraarendajad lähevad järjest pankrotti, ainult vapper tinasõdur Ansip räägib järjekindlalt, et jutt mingisugusest majanduslangusest on jama!

Meelde tuleb 2006. aasta suvi, kui kõik päevalehed ja infoportaalid pasundasid üksteise võidu, kuidas kinnisvaramull suureneb ja suureneb. Selle tulemusel tõusid kinnisvarahinnad oi-oi kui kõrgele ning tublid spekulandid teenisid tubli tulu.

Nüüd on siis asi niikaugel, et kõik meediakanalid räägivad juba pronksiööst saati sellest, kuidas Eestit tabab täielik lama, millesarnast pole veel siinmail nähtud. Järjest rohkem meenutab selline ajakirjanduse käitumisviis 2006. a suve. Võtke või jätke.

Ajakirjandus võiks inimeste hirmutamise asemel tegeleda hoopis rohkem positiivsete lugude tootmisega, rääkida heast tervisest, vaba aja veetmisest, lastest ning teistest positiivsetest asjadest, mis inimestel meele rõõmsaks teeksid!



0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht