teisipäev, 2. oktoober 2007

Pohmell ja pohmakas


Novaator.ee teatab, et korralikul ja ontlikul Inglismaa mehel oli pea neli nädalat!!!! valutanud.
Arsti juures tuli välja, et mees on tühipaljas keksija, kes suurest kurvastusest oli ära joonud 35 liitrit õlut, et temast lahkuläinud naisele tõestada, et tegemist on tõelise machoga. Tulemuseks oli rõve pohmakas, mis oli härra kehast viinud viimsegi vedelikutilga. Arstide hinnangul kulub härral taastumiseks oma pool aastat!

Minu puhul on selle mehe saavutuste järgimine pea võimatu:
- ma ei joo õlut, kuna see tekitab kohutavaid peavalusid
- kui alkoholi tarbimise järel pea valutab ja jääb valutama, tuleb lasta süstida valuvaigistit
- pole ka elukaaslast, kelle lahkumise puhul kukuksin klaasipõhja vaatama

Oma lühikese eluea jooksul pole ma ometi leidnud ühtegi korralikku pohmaka leevendamise vahendit ja tõenäoliselt minu puhul pole see võimalikki. Sellest hoolimata on vaja vahepea võtta ja mitte vähe.

Selle uudise taustal on arusaadav, et Suurbritannia majandus kaotab joomiste ja töötajate pohmakate tõttu aastas miljardeid eurosid! Ja tõenäoliselt pole aus õllejoodik ainukene inglise staar, kes nelja päevaga 35 liitri õlut ära joob.

Kui hakata pikemalt pohmakast ja pohmellist rääkima, siis kõige hullem on tõenäoliselt olukord, kui enam ei julge joomist järele jätta, kuna see tekitab suure peavalu. Seepärast joodikud ongi joodikud ja nende põhimõtteid ei saa muuta.

Veelgi hullem on asi siis, kui hommikul ärgates on tervisega kõik OK, pole pohmelli ning otsustad autorooli minna. Tavaline arusaam ongi see, et kui pea ei valuta, võid ka autoga sõita. Kahjuks on see samuti paljudele teravalt kätte maksnud.
Kuidas sinul pohmaka ravimisega lood on? Avalda arvamust...

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht