esmaspäev, 5. aprill 2010

Toimub Võrumaa meeste tervisefoorum „Mehed liikuma 2010“

Meeste terviseliikumine „Mehed liikuma 2010“, meesteportaal mees.eu, Võru Maavalitsus, Võrumaa Spordiliit ja Kuperjanovi Jalaväepataljon korraldavad 10. aprillil esimese Võrumaa meestele suunatud TASUTA tervisefoorumi „Mehed liikuma 2010“.


Foorumi eesmärgiks on parandada Võrumaa meeste liikumis- ja terviseteadlikkust, muuta tervisega seotud hoiakuid ja tõsta kaugemas perspektiivis meie kõigi tervelt elatud aastate arvu.

Ürituse peakorraldaja Kristo Ausmehe sõnul on Võrumaa tervisefoorumi puhul tegemist esimese üritusega foorumitesarjast, mis toimuvad  2010.aastal  Lõuna - Eesti maakondades läbiviidava projekti „Mehed liikuma 2010“ raames. „Kui me täna ei tee otsustavaid samme meeste tervisenäitajate parandamiseks ja enneaegse suremuse vähendamiseks, siis pole meil 10 aasta pärast põhjust rääkida ka jätkusuutlikust ja edukast Eestist,“ lisas Ausmees.

Foorumil osalevad sõnavõtuga Võrumaa ettevõtja Aigar Pindmaa, Kuperjanovi Jalaväepataljoni kapten Henn Antson, Vanemuise teatri näitleja Hannes Kaljujärv ja Võrumaa Spordiliidu esindajatena Sixten Sild ja Merike Õun. Videoettekannetega esinevad Riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees Urmas Reinsalu, südamearst professor Margus Viigimaa ning dirigent ja saatejuht Tarmo Leinatamm.

Ürituse raames saab lisaks tutvuda põhjalikult uuenenud Kuperjanovi Jalaväepataljoniga ning osaleda üllatustega seiklusmatkal, mis viiakse läbi Kubija metsas.

Lisainfo ürituse kohta on leitav aadressilt www.mehedliikuma.ee/vorumaa . Üritusel osalemiseks on vajalik eelregistreerimine aadressil vorumaa@mehedliikuma.ee või telefonil 51 65 720.  Üritus on kõigile osavõtjatele tasuta!

Võrumaa meeste tervisefoorumi läbiviimist toetavad Kultuurkapitali Võrumaa ekspertgrupp, Võru Maavalitsus, Võrumaa Omavalitsuste Liit, OÜ Pintmann Grupp, Võrumaa Spordiliit, Kuperjanovi Jalaväepataljon, Võrumaa Teataja ja meesteportaal mees.eu.

Kohtumiseni Võrumaa meeste tervisefoorumil „Mehed liikuma 2010“!

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht