pühapäev, 12. september 2010

Raamat "Eesnäärmehaigused ja seksuaalsus" toetab üle-euroopaliset uroloogianädalat


13.-17.septembril toimub üle-euroopaline uroloogianädal, mis sellel aastal on pühendatud eesnäärmehaigustele ja mehe seksuaalsusele.

Eesnäärmega seotud haigused, meeste seksuaalsus ja nende omavahelised seosed on ka raamatu "Eesnäärmehaigused ja seksuaalsus" põhiteemaks, mille autoriteks on meestearst Kristo Ausmees, uroloog Gennadi Timberg ja kirjanik Jaan Kaplinski.
Jaan Kaplinski sõnul pakutakse meestele pidevalt seksuaalset erutust, olgu reklaamis, mis kasutab naise keha, olgu pornos või erootikas, mida kohtame igal sammul.
"Samal ajal ei pakuta meestele rahuldusvõimalusi, mis tähendab mõnelgi puhul teatavat kroonilise seksuaalsuse erutuse ja rahuldamatuse seisundit," kirjutab Kaplinski värske meeste tervisest rääkivas raamatus.
Lisaks kirjeldavad ja selgitavad meestearst Kristo Ausmees ja uroloog Gennadi Timberg 112 lk mahuga raamatus eesnäärmehaiguste ja seksuaalsuse seoseid läbi mehe erinevate elukümnendite.
Raamat on müügil raamatupoodides Apollo ja Rahva Raamat ning Raamatukoi Internetipoes. Raamatu väljaandja on kirjastus UOMOPRINT.
Raamatu saad osta otse Rahva Raamatu e-poest

1 kommentaari:

Blogger fabrynlabate ütles ...

BONUS CODE: SPONUS365 - JTHub
JTG.V.BONUS CODE: 제주 출장마사지 SPONUS365 춘천 출장마사지 If you 안양 출장샵 have 영천 출장마사지 had a gaming account, use 김해 출장샵 JTG.BONUS code SPONUS365. If you have not had the

5. märts 2022, kell 02:56  

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht