pühapäev, 7. oktoober 2007

Ilmus eestikeelne Playboy


Laupäeval ilmus esimest korda eestikeelne Playboy, mis lubab uut kvaliteeti maarjamaa meesteajakirjade turule.

Esmamulje Playboyst on igati positiivne. Rohkem sisu, kui teistel eesti konkurentidel FHM-il ja Klubil. Tõenäoliselt hääbubki Klubi varsti ajakirjandusturult ära, kuna selle sisu on võrreldes konkurentidega ikka kõige nõrgem.

Samas võib igast heast asjast leida ka mitte nii häid aspekte. Nii näiteks jäi häirima Playboy asutaja Hefneri sissejuhatav jutt, kus rääkis, kui hää on, et endises kommunistlikus Eestis ka Playboyd lugeda saab. Samas ilmus mõni nädal tagasi Ekspressis pikk artikkel Hefneriga ja siis polnud Hefner veel teadlik, et kuskil Euroopa ääremaal hakkab tema üllitis ilmuma.


Esimene kord leiti küll Playboysse ennast paljastav staar ning tavaline playmate küll ülesse, kuid küsimuseks jääb, kas neid ikka tulevikus jätkub. Okei, võtab veel Saagim ennast paljaks ja mõni kuulsust otsiv algaja lauljanna samuti, kuid no ei ole minu arvates Eestis neid staare, kes ennast paljaks kooriksid. Ja häirima jääb loomulikult reklaam, kuid ega ilma selleta nii glamuurset ajakirja ka ei teeks.

Inno küll kritiseerib oma blogis päris agressiivselt uut väljaannet, kuid laskem asjadel settida. Eesti meestele on uus Playboy täiesti paras lugemismaterjal ning küll säilitab endale lugejaskonna ka konkurent FHM. Klubist ei ole enam vist midagi arvata...

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht