esmaspäev, 15. oktoober 2007

Kivikamakas katusel

Tartu Postimees teavitab, et öösel olla ühe Tartu auto katusele visatud-paisatud-tõstetud suur kivikamas. Omanikud hindavad kahju suuruseks 5000 krooni. Pilte vaadates tekib esmamulje, et kuidas küll on võimalik sellist kivi sinna katuse peale saada.
Lähemal vaatamisel selgub, et tegemist on tühipalja tuhaplokiga, mis on lihtsalt pikka aega kuskil aianurgas vettinud ja sammalt kogunud. Tuhaplokk on teatavasti täiesti tavaline ja oma kaalult kergemapoolne ehituskivi, mille tõstmisega saab hakkama iga vähegi jõudu omav naine või mees.
Tartus elades ja olles on aastate jooksul tekkinud selge arusaam selle kohta, et sinu auto-korteri aknad ja vihmaveetoru maja küljes võib olla igal hetkel potentsiaalne kallaletungi ohver. Piisab sellest, et actionit täis noortekamp tuleb pubist ja spontaanselt otsustatakse, et nüüd on vaja üle auto joosta, kivi visata aknasse või prügikast tiiki visata. Tõenäoliselt juhtub selliseid asju ka mujal, kuid Tartus eriti.
Maniakid pole lihtsalt aru saanud lihtsast tõsiasjast, et ära tee selliseid asju, mida ei taha, et sulle tehakse. Kui need noorukid kord täiskasvanuks saavad ja endale uue ja huvitava auto ostavad, küll siis ei taha ka keegi näha kivi oma katusel. See mõte peaks kuidagi nende tõmblejateni jõudma!
Tartu- heade mõtete linn?

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht