teisipäev, 16. oktoober 2007

Vali seksikaim Riigikogu liige!


Ajakiri Kroonika pani kokku oma helgemad pead ning koostas 5-kohalise pingerea Riigikogu kaunitaridest.


Esikoha hõivas Evelyn Sepp, temale järgnesid Keit Pentus, Kristiina Ojuland, Kadri Must ja Olga Sõtnik! Miks jäeti välja näiteks Vilja Savisaar, Marika Tuus, Mailis Reps, Tiina Oraste jne? Miks tehti ainult Top5 edetabel, kuigi kaunitare on peale neid veelgi ja maitsed on teatavasti erinevad?

Tahtsin lihtsalt seda öelda, et meesteportaal http://www.mees.eu/ korraldas 2007. aasta märtsis samasuguse küsitluse, kus pandi paika Eesti seksikaim naispoliitik. Valikuvabaduse andsime toredatele eesti inimestele, kes said valida pea kõikide ja enam-vähem sobivate Riigikogu kandidaatide seast. Kokku üle 30 kaunitari.

Selles küsitluses hõivas esikoha MTV juht ning endine Pärnu linnavolikogu liige Karoli Hindriks, teisele kohale tuli hiljaaegu kõrtsikaklusega kuulsust võitnud Viljandi volikogulane Monika Kuzmina ning kolmanda koha hõivas reformar Anna-Maria Galojan.

Kroonika edetabelis TOP5 naistest olid toona auhinnalistel kohtadel järgmised poliitikud:
Keit Pentus 4. koht
Kristiina Ojuland 5.koht
Evelyn Sepp 9.koht
Kadri Must 20.koht
Olga Sõtniku kohta ei õnnestunud hetkel veel tabada, kuid otsimine käib.
Väike erinevus, kas pole?


Keda siis kokkuvõttes uskuda? Kas viite ajakirjanduses ja seltskonnaelus karastunud Kroonika ajakirjanikku või pea 95 000 häält, mis mees.eu lehel anti? Ikka ja jälle on igavikuline küsimus: emba-kumba? Milline hääletus on tõsima kaaluga? kas vähetuntud portaali küsitlus või meediaspetside uitmõtted?


Fakt on aga see, et Kroonika edetabel ei tekita eesti meedias erilist meediakajastust ja sellega, mis veebruaris-märtsis toimus, ei anna sellega võrrelda.

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht