esmaspäev, 4. veebruar 2008

Kes on Eesti Vabariigi suurim äss?


Meesteportaali mees.eu eestvõtmisel selgitatakse välja, kes on vabariigi suurim äss!

Esmaspäeval alanud küsitluses on võimalik oma hääl anda kõigile neile lugupeetud Eesti meestele, kes Eesti Vabariigi 90. aastase ajaloo vältel on silma jäänud millegi erakordsega, olgu selleks poliitika, sport või kultuur.

Toomas Hendrik Ilves või Konstantin Päts? Andrus Veerpalu või Kristjan Palusalu? Raimond Valgre või Marko Matvere? Lõplik valik on ettearvamatu! Oma hääl on võimalik anda aadressil http://www.mees.eu/

Vabariigi suurimale ässa kandidaatidele on võimalik anda oma hääli kuni 29. veebruari õhtuni. Samal ajal loositakse kõigi hääletanud ja enda andmed kirja pandud inimeste vahel välja hulk auhindu meesteportaali mees.eu ja koostööpartnerite poolt!

Meesteportaal mees.eu on korraldanud viimase aasta jooksul mitmeid küsitlusi, nendest populaarseimaks on kindlasti 2007.a märtsis toimunud seksikaima naispoliitiku valimised, milles osales kokku üle 94 000 inimese.

Mees.eu eesmärgiks on ühiskonnas tähelepanu juhtimine küsimustele ja probleemidele, mis meest igapäevaselt ümbritsevad. Mees.eu teeb koostööd terviseportaalidega erektsioon.ee, eesnaare.ee ja viljatus.ee ning meestefoorumi keskkonnaga mees24.ee. Koos moodustatakse terviklik ning Eestis ainulaadne meestele suunatud internetiportaalide grupp, kus kõige olulisem on mees ja tema tegemised!

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht