kolmapäev, 12. detsember 2007

Aasta mehe tiitlile on mitmeid kandidaate



Meesteportaal mees.eu selgitab oma lugejate kaasabil välja Eesti aasta mehe2007!

Kolmapäevase seisuga juhtis hääletust loominguline kollektiiv Bedwetters, kes on aasta uued tulijad Euroopa muusikataevas.

Esikolmikusse mahuvad veel kettaheitja Gerd Kanter ning muusik- ja näitleja Marko Matvere.

Suurematest tegijatest jäävad esikümnest välja kasiinokuningas Armin Karu, õiguskantsler Allar Jõks, kaitsevägede juhataja Ants Laaneots ja Georgia suur sõber Mart Laar. 25. kohale on hetkel valitud „Sügisballi“ staar Rain Tolk!

TOP 10

1. Bedwetters

2. Marko Matvere

3. Gerd Kanter

4. Toomas Hendrik Ilves

5. Peeter Võsa

6. Baruto

7. Andrus Ansip

8. Marko Asmer

9. Mikk Saar

10.Vahur Kersna

Aasta mehe kandidaatidele on võimalik anda oma hääli kuni 31. detsembrisüdaööni. Hääletajate vahel loositakse välja hulk auhindu Taagepera Lossi,Kivimäe Turismitalu ja meesteportaali mees.eu poolt.Küsitluse peaauhinnaks on kodukoristus terveks kuuks, mille korraldab võitjalepuhastusfirma Cleanmell.

Oma hääle saad anda aadressil www.mees.eu

Meesteportaal mees.eu on korraldanud viimase aasta jooksul mitmeid küsitlusi,nendest populaarseimaks oli märtsis toimunud seksikaima naispoliitiku valimine,milles osales kokku üle 94 000 inimese.Mees.eu eesmärgiks on ühiskonnas tähelepanu juhtimine küsimustele japrobleemidele, mis meest igapäevaselt ümbritsevad.

Mees.eu teeb koostööd terviseportaalidega erektsioon.ee, eesnaare.ee ja viljatus.ee ningmeestefoorumi keskkonnaga mees24.ee. Koos moodustatakse terviklik ning Eestisainulaadne meestele suunatud internetiportaalide grupp, kus kõige olulisem onmees ja tema tegemised!

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht