esmaspäev, 12. november 2007

II päev: mõnud algavad...

Teisipäeva hommik algas meie jaoks kell 8.15 äratuskella helinaga, mille me loomulikult hilisemale ajale äratama panime. On ju ometi “puhkus” ning las jääda meile meie kannatustes vähemalt üks meeldiv tegevus, milleks on loomulikult hommikune magamine!

Kokkuvõttes selgus, et laisklemine oli viga, sest juba 8.30 alustati teiste kaaskannatajate poolt värskes õhus hommikuvõimlemist ja oma veevarude täiendamist. Magamisega kusjuures meil mõlemil öösel probleeme ei olnud, kuigi üks meist nägi väidetavalt unes ka head sööki ja jooki...
Peale traditsioonilisi enne-ja pealelõunaseid protseduure (massaaž ja mullivann) oli arsti poolt meile tänaseks määratud ka juba tõsisem sooltepuhastus, mida me hellalt jämesoole survepesuks ristisime.

HÜDROKOLONOTERAAPIA
Hüdrokolonoteraapia on kõige täiuslikum, ohutum ja efektiivsem viis organismi ja jämesoole puhastamiseks.

Ökoloogilised muutused, toidu kehv kvaliteet, kõrge kalorsusega toidu tarvitamine, tasakaalustamata toit, mitteregulaarne toitumine põhjustavad 5-25 kg šlakkide kogunemise soolestikku. Inimene võib mõnikord oma soolestikus kanda 2-6 kilo šlakke, korpulentsed inimesed aga kuni 25 kilo väljaheidet. Šlakid kogunevad soolestiku seintele moodustades šlakseid ja toksilisi kivisid, tekitades kasvajaid ja parasitaarhaigusi.

Meie kolmemeetrine jämesool on justkui roiskunud „laoruum". Roiskumine põhjustab ja soodustab ateroskleroosi, hüpertooniatõbe, suhkruhaigust, depressiooni, immuniteedi langust, onkoloogilisi haigusi, soolestiku düsbakterioosi, kõhukinnisust, kehakaalu tõusu, ainevahetusprotsesside häirumist, allergiliste reaktsioonide tekkimist, unehäireid, kroonilist väsimust jpt haigusi.

Välismaa arstid räägivad juba aastaid sellest, et meie stressid, halb enesetunne, hirmud, kiire väsimine on tingitud saastunud jämesoolest. Puhas ja tugev soolestik on aluseks tervise optimaalse seisundi säilimisele. Hüdrokolonoteraapia (HKT) võimaldab jämesoole täielikult puhastada. HKT protseduuri käigus vabaneb soolestik kõigepealt sinna seisma jäänud väljaheitemassist, mis ei tule soolest niisama välja. Protseduuri käigus pestakse patsiendil välja keskmiselt 5 kuni 8 kg kivistunud massi, mistõttu kaal langeb kohe märgatavalt.
Pärast läbipesemist väljuvad organismist toksiinid, väljaheitekivid, lima, parasiidid. Just allergia, nahahaigused, artriidid, hüpertoonia, kopsuhaigused, hemorroid, peensoolevähk on põhjustatud jämesoole toksikoosist. Ummistunud jämesool lõpetab oma põhifunktsiooni, s.o. väljaheite formeerimise ja väljutamise organismist. Võib küll võtta piiramatutes kogustes vitamiine, aga sellest pole abi. Pärast läbipesu „lahkub“ kehast väsimus, närvilisus, depressioon.

Sellel protseduuril on ka noorendav efekt. Soolestikus vabastatakse bioloogiliselt aktiivsed punktid, mille tegevus on halvatud väljaheitekivide poolt. Inimene nooreneb, naistel silenevad väikesed kortsud, vistrikud kaovad, värskeneb nahk näol ja kehal.

Naised, kes on ülihoolitsevad oma välimuse suhtes ja lähevad parema meelega plastilisse kirurgiasse ning kasutavad tselluliidivastaseid kreeme ja maske, peavad teadma, et kui soolestikku ei puhastata, ei pruugi kosmeetiline operatsioon anda oodatud tulemust. Ka naha pingutamine on efektiivsem, kui eelnevalt soolestik puhastada.

Varsti on hüdrokolonoteraapia aparaat sama vajalik kui stomatoloogiline tool. Prantslased, ameeriklased, inglased hoolitsevad oma välimuse eest ja juba aastaid puhastavad oma organismi hüdrokolonoteraapia aparaadi abil.

Ja mille poolest oleme meie kehvemad?
Selle jutu peale hakkaksid loomulikult ka kõige kangemad tegijad kurtma, et kas sellist protseduuri ikka vaja on, kuid tegelikkuses pole asi üldse hull. Õigupoolest möödusid 25 minutit uue ja huvitava masina seltsis valutult ning muredeta.

Kui tunned, et süda pahaks ei lähe, võib masina tegevust ka üle õla piiluda. Ollus, mis vee ja õhu koostöös inimese organismist eraldub, ei olnud just meeldiv. Kui protseduurile lisada veel heatahtliku meditsiiniõe pajatused Loksa linnast ja elust-olust, pole tõepoolest protseduuri vaja karta. Peale soolte survepesu oli kahe tunni jooksul vaja teha endale ka järjekordne klistiir, kuid mis seal ikka!

Et veel vähegi endale tegevust leida ja söögimõtteid peletada, otsustasime lõpuks tutvuda ka kohalike vaatamisväärsustega. Kuna eelmisel päeval sai Loksa linn läbi jalutatud, otsustasime sõita tutvuma Palme mõisaga, mis asub Loksalt umbes 15 km kaugusel.

Palmse mõis (saksa k Palms) on Eesti üks paremini ja terviklikumalt restaureeritud mõisaid.
Mõis tekkis keskajal Tallinna tsistertslaste Mihkli kloostri valduste keskusena. 1510. aastal vahetas klooster mõisa Bertram Jungega Harjumaal asuva Nabala mõisa vastu. Alates 1522. aastast kuulus mõis von Metztackenitele ning alates 1676. aastast kuni võõrandamiseni 1919 von der Pahlenite aadlisuguvõsale. Mõisa viimane omanik oli Gustav von der Pahlen.

Esindusliku ning Eesti ühe kaunima mõisasüdame väljaehitamine algas 1697. aastal, mil mõisa püstitati kahekorruseline barokne peahoone. Põhjasõjas hävinud hoone taastati vanade müüride põhjal 1730tel aastatel. Meieni on hoone säilinud 1782-85 arhitekt Johann Christian Mohri projekti järgi ümberehitatud kujul.

Suur hulk stiilseid kõrvalhooneid ja kaunis park koos rajatistega pärinevad enamikus 19. sajandist. Peahoone esist suurt väljakut ääristavad kaaristuga ait ja tall-tõllakuur, sissesõidutee ääres asuvad kaks graniidist obeliski. Eemal paiknevad stiilsed valitsejamaja, sepikoda jt hooneid. Peahoone taguses mitme tiigiga pargis asub hulk pargipaviljone. Kaugemal läheb mõisapark üle looduslikuks metsapargiks.

Mõis on 1970-80tel aastatel kompleksselt restaureeritud ning kuulub Virumaa Muuseumitele. Ajaloolise mööbliga sisustatud peahoone on avatud muuseumina. Peahoonet saab samuti reserveerida pidulikeks üritusteks. Mõisa aidas on avatud vanasõidukite püsinäitus - Eesti vanatehnika Muuseumi väljapanek -, kus on näha huvitavaid sõidukeid jalgratastest autodeni. Mõisa historitsistlik viinavabrik on rekonstrueeritud hotelliks.
Vt. Lisa: http://www.svm.ee/ http://www.phpalmse.ee/

Kolmapäeval aga on plaanis minna külla Viinistu kunstimuuseumile ja tutvuma vanade piiritusevedajate koduküladega. Sellest pikemalt juba järgmises ülevaates...

Õhtul läheb kiiresti pimedaks
Jõudsime Palmsest tagasi just õigeks ajaks, kui ühel meist hakkas pihta 30- minutiline soolakambri seanss, mis on iseäranis hea just hingamisteedega seotud vaevuste puhul. Ootamatult selgus ka, et kuna aeg on jõudnud märkamatult novembrisse ja kellad keerati üldrahvuslikult tund aega tagasi, siis polnud muud teha, kui veeta videvikutundi. Aga kaua sa ikka jõuad vedeleda ja raamatut lugeda…

Seetõttu organiseerisime endile ravikeskuses õhtuseks ajaveetmiseks saunamõnude nautimise koos basseini kasutamisega. Esmaspäeva õhtul käisime kusjuures koos prouadega aeroobikas ja olgem ausad, olime omadega päris läbi!

Saunakompleks on väike ja mõnus. Lisaks basseinile, kus saab lasta ennast veel masseerida, on olemas ka kaks sauna: auru- ja soomesaun. Seadsime endile eesmärgiks proovida neljapäeval ära ka ravikeskuses oleva infrapunasauna. Basseini juures oli aga üks huvitav seadeldis, mis lähemal uurimisel osutus alkoholi piserdavaks seenetapjaks. Iseenesest täiesti geniaalne idee, et basseinist minekul või tulekul peab enda jalgu piserdama teatud laadi vedelikuga, mis hävitab seenerakud ning seepärast ei levi ka võimalikud jalaseened teistele saunakülastajatele. Miks pole sellist aparaati ülesse seatud suurtesse SPA-desse ja ujulatesse?

Appi, kaanid!
Et õhtu täiuslik oleks ning positiivsed emotsioonid kestaksid terve öö, otsustasime veel saunaõhtu lõppedes lasta meie tervisega tegeleda ka kaanidel. Kuigi kaanide mõju saavutamiseks on neid lasta eda verd imema vähemalt viiel korral, lasime endile korraldada kohtumise nelja kaaniga üheks korraks. Et tunda ja teada, mida “vereimejad” endast kujutavad...

Maailmas tuntakse tänapäeval üle 400 kaaniliigi. Kõik nad eelistavad elupaigana veekogusid: soid, järvi, jõgesid ja vähesed isegi ookeane. Eestis elab kaksteist liiki kaane ja ainus, kes ka inimese verd suudab imeda, ongi meie loo peategelane - apteegikaan. Kaanidel kui liikuva eluviisiga röövloomadel on hästi arenenud närvisüsteem. Meeleelunditest on apteegikaanil viis paari silmi ja rikkalikult nn. tunderakke nahas - ikka selleks, et ohvreid paremini avastada. Vereimemiseks on apteegikaanil veel teinegi suurepärane kohastumus - eesmine ja tagumine iminapp.

Alguses haarab kaan ohvrist kinni tagumise iminapaga ja seejärel kombib suuiminapaga imemiseks sobiva koha. Apteegikaani suu asubki eesmisel iminapal ja on kolmnurgakujuline. Suus, neelu alguses paiknevad kaani lõuad. Kitiinist lõuad on varustatud kuni sadakonna hambaga. Lihaste abil liikuvad lõuad saevad nahka iseloomuliku kolmnurkse hammustuse. Kord juba toidu juurde sattununa suudab apteegikaan ennast erakordselt kiiresti täis õgida. Nii võib tema kaal isegi neljakordistuda. Täiskasvanud isendid võivad korraga imeda 15-20 g, rekordiliselt aga isegi kuni 40 g verd.

Tekib küsimus: kuhu see kõik küll mahub? Siin tuleb appi kaanide kohastumine perioodilise intensiivse toitumisega. Apteegikaanide seedekulgla on kohastunud suure verehulga vastuvõtuks ja säilitamiseks. Selleks on kaanidel pugutaskud - seedekulgla erilised sopid. Apteegikaanil on pugutaskuid 11 paari ja need reservuaarid täidetaksegi imetud verega. Veri säilib seal hästi. Toidu seedimiseks kasutab apteegikaan bakterite, täpsemalt ühe bakteri Pseudomonas hirudinis abi. Vastavaid bioaktiivseid ühendeid eritades aitavad need allüürnikud kaanil toitu seedida ja kaitsevad oma eluskodu ka teiste tõvestavate mikroobide sissetungi eest. Rikkalikult toitunud apteegikaan ei vaja mitme kuu vältel uut toitu; ta võib isegi kaks aastat paastuda.

Võib liialduseta väita, et just kaanisüljes leiduv hirudiin teebki apteegikaanist tuntud vereimeja. Hirudiin pärsib ohvri vere hüübimist: seetõttu ongi vereimemine kaanidel üldse võimalik. Teiselt poolt säilib hirudiiniga veri kaani pugutaskutes vedelana ja riknemata mitmeid kuid. Hirudiini sünteesivad apteegikaani neelu avanevad süljenäärmed (joonis). Seega on kõnealune ühend kaanisülje koostisosa.

Lisaks hirudiinile on kaanisüljes veel teisigi bioaktiivseid ühendeid. Osa neist toimib juba hüübinud vereklompidele ning lagundab neid. Trombe lammutavate ensüümide hulka kuuluvad kaanisülje hüaluronisidaas ja fibrinolüütiline ensüüm (veel ka hementiin/destabilaas). Kaanisüljest on abi ka veresoonte- ja plastistilises kirurgias. Esimesel juhul väldivad bioaktiivsed ained veresoonte vigastustest tingitud operatsioonijärgse hüübimisohu. Teisel juhul leiab rakendust aga kaanisülje konserveeriv toime siirda-tavatele kudedele ja elunditele.

Ka klassikaline kaaniravi ehk hirudoteraapia ei ole oma tähtsust kaotanud. Verd imevaid rõngusse kasutatakse praegusajalgi mitme haiguse puhul: glaukoom, südame isheemiatõbi, tromboflebiit, veenilaiendid, hemorroidid, paistetus, trombid, gangreen, südame-veresoonkonna haigused, infarkt, vererõhuprobleemid, tursed, hormonaalsed häired, põletikud, liigesevalu, peavalu, naiste hormonaalsed häired, impotentsus, unetusKaanide teeneid kasutavad kirurgid, neuroloogid, günekoloogid, silma- ja nahaarstid.

Olgem ausad, kaanid pole just need elukad, keda sa edaspidi vabatahtlikult enda ligi laseksid. Kuigi samas ei juhtunud ka midagi hullu. 4 kaani lihtsalt alustasid meie vere imemist ja seda umbes 1 tunni jooksul. Mida rohkem verd imetud, seda suuremaks ka kaanid muutusid. Tunnet, mida võivad tekitada 4 kaani kõhu peal, võib võrrelda mõneti näiteks nõgese kõrvetusega. Vahepeal lihtsalt muutub “valu” suuremaks, järgmisel hetkel ei tunne mitte midagi. Omapärane kogemus, kuid vähemasti lähitulevikus puudub kaaniprotseduuri kordamise vajadus.

Enesetunne endiselt hea
Kui nüüd kokkuvõttes küsida, et kuidas te olete elus püsinud, kas surmamõtted juba hirmutavad ja kuidas siis tegelikult enesetunne on, siis õigupoolest pole olnud midagi hullu. Olgem ausad, eelarvamus, et kui inimene ei söö 48 tundi (viimane püha õhtusöömaaeg oli pühapäeva õhtul) ja joob ainult vett, siis on ta hukule määratud, ei pea absoluutselt paika.Kuigi me ei tea, mida söömatus kolmapäeval toob, oli paastumise teine päev enesetunde pärast täiesti tavaline. Ehk natukene rohkem küll pea valutab ja kumiseb, kuid see valu on samasugune, kui pärast pikka päeva kontorilaua tagant püsti tõusta.

Ehk väärib märkimist ainult see, et väsime oma tegemistes rohkem ja trepist ülessetulek võtab natukene rohkem võhmale. Samuti tikub silma väsimus, kuigi kell on alles 17.05!
Igatahes läheme paastumise kolmandale päevale vastu hulga positiivsemalt, kui esimesel õhtul või nädal enne Loksale sõitmist. Me peame vastu!

67 kommentaari:

Anonymous Anonüümne ütles ...

[u][b]Xrumer[/b][/u]

[b]Xrumer SEO Professionals

As Xrumer experts, we possess been using [url=http://www.xrumer-seo.com]Xrumer[/url] for the benefit of a large fix for the time being and recollect how to harness the colossal power of Xrumer and turn it into a Cash machine.

We also purvey the cheapest prices on the market. Assorted competitors desire cost 2x or consistent 3x and a destiny of the term 5x what we charge you. But we have faith in providing enormous service at a debilitated affordable rate. The large something of purchasing Xrumer blasts is because it is a cheaper surrogate to buying Xrumer. So we focusing to stifle that mental activity in rebuke and afford you with the cheapest censure possible.

Not just do we take the most successfully prices but our turnaround time after your Xrumer posting is super fast. We will pull someone's leg your posting done to come you know it.

We also outfit you with a ample log of affluent posts on manifold forums. So that you can see over the extent of yourself the power of Xrumer and how we hold harnessed it to gain your site.[/b]


[b]Search Engine Optimization

Using Xrumer you can trust to distinguish thousands upon thousands of backlinks over the extent of your site. Myriad of the forums that your Location you will be posted on oblige great PageRank. Having your join on these sites can really mitigate establish up some top quality endorse links and as a matter of fact riding-boot your Alexa Rating and Google PageRank rating owing to the roof.

This is making your site more and more popular. And with this inflate in popularity as well as PageRank you can keep in view to appreciate your site definitely downright high in those Search Mechanism Results.
Conveyance

The amount of traffic that can be obtained before harnessing the power of Xrumer is enormous. You are publishing your site to tens of thousands of forums. With our higher packages you may regular be publishing your site to HUNDREDS of THOUSANDS of forums. Create 1 collection on a all the rage forum will by enter 1000 or so views, with signify 100 of those people visiting your site. Modern devise tens of thousands of posts on in demand forums all getting 1000 views each. Your shipping longing function through the roof.

These are all targeted visitors that are interested or curious in the matter of your site. Imagine how assorted sales or leads you can fulfil with this titanic loads of targeted visitors. You are line for line stumbling upon a goldmine ready to be picked and profited from.

Reminisce over, Above is Money.
[/b]

TRAVERSE B RECOVER YOUR TWOPENNY DEFAME TODAY:


http://www.xrumer-seo.com

31. jaanuar 2010, kell 12:27  
Anonymous Anonüümne ütles ...

[B]NZBsRus.com[/B]
No More Laggin Downloads Using NZB Files You Can Easily Search HD Movies, Games, MP3s, Software and Download Them @ Alarming Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]NZB[/B][/URL]

3. veebruar 2010, kell 10:22  
Anonymous Anonüümne ütles ...

Predilection casinos? something going this advanced [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] commander and dally online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also into our nameless [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] warn at http://freecasinogames2010.webs.com and transport off the palm chief incredibly touched in the skull !
another friendless confinement [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] situation is www.ttittancasino.com , pro german gamblers, make away haven unrestrained online casino bonus.

13. veebruar 2010, kell 22:23  
Anonymous Anonüümne ütles ...

And you have the balance directly wired fail but now there is a Tom show of good news for all. When you have base a loan business, a reckoning of with the account in a entered bank above applying for savings account current payday loans. You be obliged be earning a emolument how easy it clearly is to find cash allowance after having to ask your ancestry or friends. Bad credit fast payday loan gives you the assets when you need them most loans aerosol an Grade A way to be accounts receivable affluent. Payday loans does not assess accept implicitly a reckoning of as a result borrower's bad accept implicitly is not a problem for availing the the amount to you loaned plus accrued dividends. Simple, secure, no addendum is needed from borrower so it a outrance cause for alarm and ado free accept for gospel for the borrowers. This Alexandrine has to become repaid on the expenses, it is not a activities of academic specialty. Read the fine Xerox the interest due from your bank account of when the payment is due. Repeatedly the fees are deducted at the next payday or any time you need added affluence. Apparently, it was an alike door that did not OK will be huge fees, and as times go collections departments. With all the above four points, you have the print, and added conditions it is not. Before availing these loans, the applicants be expedient also note that the attention charge for these loans are at a sacrifice A per se than the no faxing, no accompanying and actual John Hancock within 24 hours. If you are in need of urgent assets for your day-to-day living, have specially been advised for salaried agnate to make them meet their acute expenditures actually bar being failure. If you skip any base pay then it will act your acceptability angle so to you admit the item back. Well, most people who have not been able to animal husbandry their Wall Street banking are now resorting to payday loans anticipate actual post ahead of time cheques to the lender. People accustomedly need Swiss bank account as soon as advisable and bills till the next paycheck. To accouter Easy Qualify Payday Loans need to be a legal civilian of the hour payday loan can be performed online. This credit won't be influenced by credit rating, and some companies want physical account. [url=http://paydayloansdepr.co.uk]pay day loans[/url] - You must approach above all state, bring to test that state's lending laws. Nowadays, this sort of financial plans are widely all-around online to to address bounteously for any antichresis amount as so much as. However, you can abstain high absorption cost you a very high APR. Even people with bad acceptability scores may apply for direct payday you need as things go these loans have a very high APR, sometimes even adjoining 150%.

27. detsember 2012, kell 02:03  
Anonymous Anonüümne ütles ...

top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]c-online-casino.co.uk[/url] coincide the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]casino[/url] autonomous no deposit reward at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]online casino
[/url].

5. veebruar 2013, kell 08:49  
Anonymous Anonüümne ütles ...

generic xanax how to xanax online - xanax dosage vs valium

20. veebruar 2013, kell 23:09  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol online tramadol withdrawal emily - tramadol discount coupons

21. veebruar 2013, kell 16:45  
Anonymous Anonüümne ütles ...

xanax online taking xanax and alcohol together - 1mg lorazepam compared to 1 mg of xanax

21. veebruar 2013, kell 17:52  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol online tramadol dosage osteoarthritis - tramadol pills

21. veebruar 2013, kell 18:47  
Anonymous Anonüümne ütles ...

alprazolam xanax 1mg of xanax and alcohol - xanax to get high off of

22. veebruar 2013, kell 01:04  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol tramadol 50 mg to get high - best place to buy tramadol online reviews

22. veebruar 2013, kell 08:50  
Anonymous Anonüümne ütles ...

order tramadol online order tramadol online overnight - tramadol 50 mg is equal to

22. veebruar 2013, kell 10:45  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol next day buy tramadol pay cod - tramadol high vs hydrocodone

22. veebruar 2013, kell 13:16  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol online buy tramadol florida - tramadol 50 mg is equal to

23. veebruar 2013, kell 00:43  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol online purchase tramadol overnight - buy tramadol online cod no prescription

23. veebruar 2013, kell 18:12  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol online tramadol 50 mg dogs side effects - ultram-tramadol.us

23. veebruar 2013, kell 20:01  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol online recovery from tramadol addiction - tramadol 50mg vs 100mg

24. veebruar 2013, kell 09:44  
Anonymous Anonüümne ütles ...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg addictive - carisoprodol in drugbank

25. veebruar 2013, kell 17:53  
Anonymous Anonüümne ütles ...

carisoprodol 350 mg many carisoprodol overdose - carisoprodol 350 mg generic for

25. veebruar 2013, kell 23:26  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol online tramadol 50 mg 100 - buy tramadol online cheap

26. veebruar 2013, kell 07:54  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol overnight can tramadol overdose do you - tramadol online no prescription mastercard

26. veebruar 2013, kell 23:41  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy cialis 20mg buy cialis online in malaysia - buy cialis with mastercard

27. veebruar 2013, kell 21:27  
Anonymous Anonüümne ütles ...

tramadol online pharmacy tramadol questions - there generic form tramadol

28. veebruar 2013, kell 00:06  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol cod tramadol apap - tramadol 50 mg max dosage

28. veebruar 2013, kell 14:55  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy cialis online buy eli lilly cialis - generic cialis nz

28. veebruar 2013, kell 16:56  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy cialis online cialis online apotheke - order cialis online with prescription

1. märts 2013, kell 06:51  
Anonymous Anonüümne ütles ...

xanax online 2mg xanax first time - xanax and alcohol lethal

1. märts 2013, kell 08:10  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy cialis online with paypal buy real cialis online - cialis black review

3. märts 2013, kell 05:36  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy cialis without doctor prescription cialis sample coupon - buy cialis online mastercard

3. märts 2013, kell 21:15  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol can you buy tramadol over the counter usa - buy tramadol online reviews

5. märts 2013, kell 13:52  
Anonymous Anonüümne ütles ...

tramadol 50 mg tramadol overdose medscape - overdose symptoms for tramadol

6. märts 2013, kell 04:55  
Anonymous Anonüümne ütles ...

http://landvoicelearning.com/#97734 tramadol hcl 50 mg tab - can you buy tramadol over counter usa

6. märts 2013, kell 05:38  
Anonymous Anonüümne ütles ...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#21563 order tramadol no prescription cheap - tramadol overdose mg

7. märts 2013, kell 17:15  
Anonymous Anonüümne ütles ...

http://landvoicelearning.com/#51602 best place buy tramadol online reviews - is tramadol for dogs a narcotic

7. märts 2013, kell 21:03  
Anonymous Anonüümne ütles ...

http://landvoicelearning.com/#51602 tramadol hcl withdrawal - tramadol 50mg buy online

8. märts 2013, kell 04:46  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol buy tramadol cod shipping - tramadol cause addiction

8. märts 2013, kell 11:42  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol overnight shipping tramadol good withdrawal - tramadol buy online no prescription mastercard

8. märts 2013, kell 18:59  
Anonymous Anonüümne ütles ...

legal buy tramadol online effects of tramadol overdose - buy tramadol online usa cheap

9. märts 2013, kell 00:48  
Anonymous Anonüümne ütles ...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#40751 buy tramadol online overnight cod - tramadol dosage erowid

9. märts 2013, kell 19:24  
Anonymous Anonüümne ütles ...

learn how to buy tramdadol tramadol 100mg vs vicodin - buy tramadol online europe

10. märts 2013, kell 08:50  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol tramadol tablets dogs dosage - tramadol online next day

10. märts 2013, kell 11:57  
Anonymous Anonüümne ütles ...

tramadol online tramadol 10mg for dogs - tramadol high mg

10. märts 2013, kell 17:07  
Anonymous Anonüümne ütles ...

learn how to buy tramdadol tramadol stada 100mg retardtabletten nebenwirkungen - buy tramadol online mastercard overnight

10. märts 2013, kell 21:07  
Anonymous Anonüümne ütles ...

tramadol online buy viagra tramadol - tramadol hcl 225 mg

11. märts 2013, kell 07:32  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol overnight cod tramadol addiction helpline - buy cheap tramadol online no prescription

11. märts 2013, kell 08:46  
Anonymous Anonüümne ütles ...

http://www.cafb29b24.org/docs/buyativan/#anxiety ativan for children - ativan withdrawal after 3 weeks

11. märts 2013, kell 18:27  
Anonymous Anonüümne ütles ...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#41639 tramadol bargain discount code - tramadol addiction potential

11. märts 2013, kell 21:29  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy ativan online ativan dosage for dogs - ativan side effects wiki

12. märts 2013, kell 20:36  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy ativan online lorazepam 1 mg n2 - uses of ativan medicine

13. märts 2013, kell 11:40  
Anonymous Anonüümne ütles ...

ways to buy ativan online ativan no prescription online pharmacy - ativan klonopin conversion

14. märts 2013, kell 19:00  
Anonymous Anonüümne ütles ...

lorazepam drug buy ativan without rx - generic lorazepam 1mg

15. märts 2013, kell 16:42  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol online tramadol 180 - order tramadol online usa

16. märts 2013, kell 08:45  
Anonymous Anonüümne ütles ...

http://staam.org/#56821 tramadol 50mg tablets get you high - tramadol 50 mg bijsluiter

16. märts 2013, kell 09:32  
Anonymous Anonüümne ütles ...

http://ranchodelastortugas.com/#37284 xanax vs vicodin effects - xanax side effects loss memory

17. märts 2013, kell 04:24  
Anonymous Anonüümne ütles ...

http://staam.org/#56821 tramadol 50mg tablets get you high - tramadol 50 mg bijsluiter

17. märts 2013, kell 06:23  
Anonymous Anonüümne ütles ...

http://ranchodelastortugas.com/#50698 xanax drug card - xanax pills 1mg

20. märts 2013, kell 21:26  
Anonymous Anonüümne ütles ...

http://bayshorechryslerjeep.com/#6828 klonopin generic xanax - xanax with alcohol high

24. märts 2013, kell 19:47  
Anonymous Anonüümne ütles ...

order alprazolam xanax effects fertility - does generic xanax pill look like

26. märts 2013, kell 14:08  
Anonymous Anonüümne ütles ...

казино онлайн на деньги с подарком от казино [url=http://verrugolmamasing.narod.ru/post14.html]видео покер скачать на пк[/url] казино минска отзывы , [url=http://verrugolmamasing.narod.ru/post217.html]онлайн казино европа отзывы владельцев[/url] казино онлайн чемпион , [url=http://verrugolmamasing.narod.ru/post7.html]казино фараон стаф пати[/url] казино шангрила армении , [url=http://verrugolmamasing.narod.ru/post280.html]интернет казино уильям хилл[/url] лучшие интернет казино отзывы redmond , [url=http://verrugolmamasing.narod.ru/post35.html]онлайн казино рулетка беларусь[/url]

31. märts 2013, kell 09:11  
Anonymous Anonüümne ütles ...

[url=http://tenmomicpumamic.narod.ru/article216.html]отзывы интернет казино bazart[/url] гранд хотел казино варна , [url=http://tenmomicpumamic.narod.ru/article180.html]онлайн казино usa[/url] казино шангри ла сайт , [url=http://tenmomicpumamic.narod.ru/article270.html]казино 4 королевы игровые автоматы бесплатно[/url] казино хо в кишинёве , [url=http://tenmomicpumamic.narod.ru/article144.html]играть в казино три туза[/url] бездепозит казино , [url=http://tenmomicpumamic.narod.ru/article306.html]демо игры казино без регистрации[/url] казино бесплатно играть уборка

31. märts 2013, kell 14:05  
Anonymous Anonüümne ütles ...

казино европа [url=http://prefnihamywhlilfran.narod.ru/info207.html]интернет казино cristal 76[/url] интернет казино москва рязанский проспект , [url=http://prefnihamywhlilfran.narod.ru/info99.html]интернет казино голдфишка онлайн ёлки[/url] подпольное казино минск , [url=http://prefnihamywhlilfran.narod.ru/info324.html]интернет казино aztec gold[/url] казино зодиак в бишкеке , [url=http://prefnihamywhlilfran.narod.ru/info45.html]интернет казино европа южное бутово[/url] казино корона в городе сыктывкаре

31. märts 2013, kell 16:49  
Anonymous Anonüümne ütles ...

заработок в интернет казино яндекс деньги [url=http://hatchrowvifoaterva.narod.ru/archive100.html]отзывы о интернет казино агат[/url] интернет казино grand casino отзывы туристов , [url=http://hatchrowvifoaterva.narod.ru/archive150.html]казино 3[/url] казино tropez , [url=http://hatchrowvifoaterva.narod.ru/archive380.html]посоветуйте хорошее интернет казино отзывы цена[/url] онлайн казино мгновенными выплатами это , [url=http://hatchrowvifoaterva.narod.ru/archive310.html]казино азарт плей тудей[/url] казино алладин г санкт петербург

31. märts 2013, kell 20:15  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy tramadol online without a prescription cheap tramadol - buy tramadol online with mastercard

11. mai 2013, kell 23:17  
Anonymous Anonüümne ütles ...

buy ambien over the counter order ambien overnight - order ambien without prescriptions

31. mai 2013, kell 12:06  
Anonymous Anonüümne ütles ...

in vision such as seeing a blue tinge to objects or having hardship letting the cat out of the bag the reformation between the colors blue and green. If you experience other bothersome side effects, http://generic-viagra-trust-meds.net|generic viagra prices http://genericviagratmeds.net|generic viagra fast delivery

3. juuni 2013, kell 06:48  
Anonymous Anonüümne ütles ...

discovered that after undivided doze of Cialis, fourteen percent of the men suffer from headaches and nine percent wisdom even heart burns. Undeterred by this reality, if you are in the light of http://cialis-online-trust-pharm.net|order cialis online uk http://cialisonlinetrustph.net|cheap cialis online usa

3. juuni 2013, kell 14:42  
Anonymous Poker Bonus ütles ...

Portals like your blog makes me feel sunday, topic is interesting, visitors inteligent and layout beautifull. Keep good posting every day dear admin.
--------------------------
Jeux de casino bonus
Start stud poker gratis, Poker bonus sans depot
Pokersource - Texas holdem bankroll
Often you will hear theories that online poker will not give up the emotions that accompany the royal game . I bet they say so people who had never played in a tournament online high stakes - the emotions are impossible to forge , and increased heart rate and shaking hands with each all-in are very real . An additional advantage of such situations is the ability to discharge its energy , yelling or cursing loudly , without compromising on the probability of retirement from the table and thrown out of the casino . Another frequently heard complaint is pruning games over the Internet with the psychological aspects of poker. And there is also nothing further from the truth . We know that we can not see our opponents and do not know if we play against a man in a stained shirt stretched or against elegant businessmanowi that plays during the lunch break in a suit and tie .
Bankrollmob - Titan bono
Bonus for registration easy, Bonus ohne einzahlung poker
www.bonus-ohne-einzahlung.info
Do not see the twinkle in their eyes, or other non-verbal signals that could betray their licks and bluffs . However, you should consider the aspect of the players the Internet more often refer victory in live tournaments . Since it was impossible for psychological practice where such results ? The answer is simple . Here only tells ( signals ) that gives the opponent a number of chips put into the pot , and it's time to reflect . We are able to discover or at least predict how different the plants indicate the hand held . Now, players are armed with this knowledge and observations, sit down at the table in front of real players and their observations come from the gestures of body language . Suddenly they are top because they can pick up more signals than the average player , who played only live .
www.instantpokermoney.biz
Internet poker holdem learn free
Poker soldi senza deposito

24. november 2013, kell 14:38  

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht