kolmapäev, 24. oktoober 2007

Parts möllab täiega!

Alles see oli, kui praegune majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts oli Eesti rahva vaenlane nr. 1. Praeguseks tundub tema maine olevat paranenud ja härra julgeb ka ise rohkem tegutseda ja sõna võtta.
Igatahes tundub mulle praegust Eesti poliitilist konnatiiki vaadates, et Parts möllab elegantse rahuga ning ruulib täiega poliitikas. Ja kui keegi proovibki teda takistada, pole see veel õnnestunud.

Kuidas muidu seletada Tallinn- Tartu maantee ehitamisega seonduvat ning paljulapseliste perede toetusskeemide väljakäimist? Need on olulised teemad, millega parema meelega oleks rahva poolehoidu võitnud Partsi reformaritest koalitsioonikaaslased. Näiteks Ansip, kui põline tartlane ja Maret Maripuu, kui sotsiaalminister.

Absurdne on asjajuures see, et praeguse valitsuse moodustamise ajal kevadel 2007, ei võetud valitsusse "raskekahurit" Mart Laari, kuna kardeti, et tema hall vari võiks hakata varjutama härra Peaministrit ennast. Toona ei rääkinud keegi Juhan Partsi mõjudest Ansipi varjule...Praeguseks on aga selge, et Partsi isik võtab järjest rohkem tõsisemaid tuure ülesse!

Kui mees teab, mida ta tahab, eks ta ikka selle endale ka kord saab...
Pikemalt Partsi tegemistes võib lugeda mees.eu lehel.


0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht